Open dag De Harmonie

De Harmonie opent op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur haar deuren van haar verenigingsgebouw op het Theaterplein voor kinderen (en ouders) die muziekles willen volgen bij de vereniging.

Tijdens de open dag kunnen kinderen zelf allerlei instrumenten uitproberen. Ook krijgen ze een korte uitleg over het bespelen van het instrument en vervolgens gaan ze direct in groepjes zelf aan de slag met het spelen van een bekend liedje. Na afloop vormen alle kinderen een groot orkest, waardoor ze meteen ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Kinderen kunnen zich deze dag direct inschrijven voor het leukste orkest van Barneveld: Tutti Colore. In Tutti Colore (geschikt voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar) spelen kinderen gedurende 15 lessen op felgekleurde instrumenten samen in een klein orkest.

Naast informatie over Tutti Colore is er informatie beschikbaar over andere muzieklessen en over de vereniging in het algemeen. De Harmonie is namelijk meer dan muziek maken alleen: kinderen gaan ieder jaar op kamp en doen andere niet-muzikale activiteiten. Zo maken ze nieuwe vrienden en hebben ze ontzettend veel plezier.

Wil jij sowieso meespelen in het orkest op 13 mei aanstaande? Meld je dan aan bij Lisette van Garder via opleidingszaken@deharmoniebarneveld.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.