Lid worden van De Harmonie

Meer dan muziek maken alleen!

Als je lid wordt van De Harmonie kies je voor meer dan muziek maken alleen! Je bent natuurlijk welkom op allerlei leuke en gezellige activiteiten, zoals een barbecue, feestavond, muziekweekeinden en voor kinderen een kamp of bowling avond. Bij De Harmonie maak je vrienden voor het leven!

Naast deze activiteiten ben je ook actief betrokken bij de vereniging door het doen van vrijwilligerswerk zoals bardiensten, ophalen van oud papier en meedoen met de Oud Veluwse Broodmaaltijd. Zo houden we onze vereniging gezond en kunnen we blijven genieten van samen muziek maken!

Kinderen

Voor kinderen vanaf 8 jaar biedt De Harmonie muziekles in verschillende vormen. Kijk op muzieklesbarneveld.nl voor meer informatie en inschrijven!

Volwassenen

Volwassenen kunnen een instrument leren spelen bij De Harmonie. Kun je al een instrument spelen? Ook dan ben je van harte welkom! Klik hier voor meer informatie over onze orkesten.

• De contributie is voor 2017 vastgesteld op €22,- per maand
  • Aanvullend lesgeld is voor 2017 vastgesteld op €22,- per maand

De contributie wordt maandelijks per automatische incasso voldaan.