Afsluiting Muziek BSO en Tutti Colore

Op 14 februari laten maar liefst 18 kinderen van de muziek BSO en Tutti Colore samen met De Jonge Phil horen wat ze de afgelopen periode tijdens hun muzikale cursus hebben geleerd. Van harte welkom om vanaf 19.00 uur te komen luisteren in de kleine zaal van Het Schaffelaartheater. Op 10 maart begint er weer een nieuwe cursus Tutti Colore. Interesse? Kijk bij het kopje ‘inschrijven’ voor meer informatie of om uw zoon of dochter in te schrijven!

Nieuwjaarconcert La Vita È Bella

Rode wijn, bergtoppen bedekt met sneeuw, een prachtige winterse avond in Italië. Het Barnevelds Philharmonisch Orkest neemt u op zaterdag 14 januari tijdens het nieuwjaarsconcert mee op reis naar Italië, waar u niet alleen orkestrale muziek zult horen, maar ook meegenomen wordt door de warme stem van sopraan Petra Berger. Wij heffen graag met u het glas op 2023, een jaar vol nieuwe kansen. Kaarten via https://www.ticketview.nl/shop/deharmoniebarneveld

Happy New Year!

Leerlingenorkest De Harmonie

Op dinsdag 1 november is ons nieuwe leerlingenorkest gestart! Wij zijn heel erg blij dat deze kinderen in dit orkest samen muziek gaan maken.

Wist u dat zij hun eerste optreden geven op dinsdag 29 november a.s.? Zij zullen tijdens het Speculaasconcert laten horen waar ze tot nu toe aan gewerkt hebben! Zien wij u daar?

Het Barnevelds Gala

Het Barnevelds Philharmonisch Orkest begeleid tijdens het Barnevelds Gala op 12 november, kandidaten van Stichting Ons bedrijf, De Rozelaar en Philedelphia die onder het motto ‘Onbeperkt talent in de Spotlight’ laten zien wat hun talenten zijn.
Een mooie avond waarbij inclusiviteit voorop staat! Kaarten te bestellen via deharmoniebarneveld.nl/tickets.

Het Barnevelds Gala

Het Barnevelds Philharmonisch Orkest begeleid tijdens het Barnevelds Gala op 12 november, kandidaten van Stichting Ons bedrijf die onder het motto ‘Onbeperkt talent in de Spotlight’ laten zien wat hun talenten zijn.
Een mooie avond waarbij inclusiviteit voorop staat! Kaarten te bestellen via deharmoniebarneveld.nl/tickets.

We zijn weer begonnen!

Afgelopen maandag zijn we weer begonnen aan ons muzikale seizoen!
Het Barnevelds Philharmonisch Orkest trapte af met een repetitie voor hun parkconcert bij Huis Doorn!
Zin in een heerlijke ochtend met muziek op een prachtige locatie?
Kom vooral aankomende zondag naar ons luister bij Huis Doorn. Toegang is gratis!
Tot dan!

Parkconcert Huis Doorn

Hoewel het nog niet zo voelt, is de zomervakantie bijna voorbij. Dit betekent dat wij starten met ons nieuwe muzikale seizoen!

Op zondag 28 augustus, geeft het Barnevelds Philharmonisch Orkest een concert bij Huis Doorn.
Toegang is gratis, dus wees van harte uitgenodigd om te komen genieten van onze muziek op deze prachtige locatie!

Vakantie

Het is tijd om uit te rusten! De Harmonie gaat met vakantie en is op 22 augustus weer terug! Kunt u ons toch niet missen? Dan zien De Barre Bloazers u graag op de Oud Veluwse Markten deze zomer!
De Harmonie wenst u een fijne zomer!

Play-In Jeugdorkesten

Afgelopen zaterdag organiseerden Nyncke de Vries, dirigent van het jeugdorkest van KNA Lunteren en Crescendo Voorthuizen en Lennart Rijks, dirigent van De Jonge Phil, een Play-In met alle drie de jeugdorkesten. Deze dag stond in het teken van verbinding tussen de jeugdleden van de drie verenigingen.

Het was een gezellige, muzikale dag en werd afgesloten met een spetterend concert!