Sponsors

De Harmonie heeft verschillende ondernemingen die de vereniging steunen. Hieronder vindt u een overzicht van deze ondernemingen. Door op het logo te klikken gaat u naar de website van de sponsor.

Kuhlman
BEMASU
Mix
Tosch
Schaffelaartheater
Boschland
Van Harn
Pater
Wijnwinkel
ODG
Vink
Bielderman Koetsier
Centrum Evers
VD Beek
VEVR
Jellema
Zuivelhoeve

SPONSOR WORDEN?

U bepaalt zelf hoe sterk u meespeelt; en wat u hiervoor terugkrijgt

Wilt u uw onderneming profileren als cultureel betrokken? Vindt u het belangrijk dat kinderen muziek kunnen blijven maken? Wilt u uw relatie meenemen naar een muzikale avond uit? Dan is sponsoring van De Harmonie zeker iets voor u.

Lees dan deze brochure:

CLUB VAN 100

De Harmonie vindt het geven van goede muzieklessen erg belangrijk. Zo enthousiasmeren we kinderen voor muziek maken en zorgen we voor goede muzikanten in onze orkesten. Hierdoor kunnen bezoekers van onze concerten altijd rekenen op een echte avond uit met goede muziek. Leden van de Club van 100 dragen hieraan bij door jaarlijks een bedrag van 100 euro te doneren. Met deze donatie kan De Harmonie één leerling een jaar lang muziekles geven.