Muziektentconcert: 7 juli

Nu het mogelijk is om samen muziek te maken, voegt De Jonge Phil de daad bij het woord en geeft op 7 juli 2021 een concert in de Barneveldse Muziektent. Vuurdoop voor de nieuwe dirigent Lennart Rijks die sinds mei voor dit jeugdige orkest staat. “We wilden zo snel mogelijk weer lekker gaan spelen met zijn allen, dus ik heb voornamelijk ook met de kinderen besproken wat ze leuk vinden om te spelen. Met nog wat extra stukken erbij, was er gelijk voldoende muziek om samen buiten te gaan spelen”, vertelt Rijks enthousiast.

“Extra leuk is dat we de jonge kinderen van onze Cursus Muzikale Verkenning mogen begeleiden bij hun eindconcert. Deze kinderen in de leeftijd 5-8 jaar hebben dit jaar veel muzikale kennis opgedaan onder de enthousiaste leiding van Hester Moll. Ze werkten over het thema dino’s, natuurlijk mag Jurrasic Park dan niet ontbreken.” Vult Rijks aan. Daarnaast speelt De Jonge Phil ook een K3-medley en Astro Suite van Eric Swiggers. Kortom een gezellige muzikale avond voor en door de jeugd.

Het concert is op 7 juli van 19:00 – 20:00 aan de Van Hogendorplaan. Aanbevolen wordt om zelf een kleedje of stoelen mee te nemen zodat de onderlinge afstand goed bewaard kan worden. We zien u graag bij het buitenpodium in het groen.