Harmonie blijft energiek

Het afgelopen jaar was geen eenvoudig jaar als je het muzikaal bekijkt. Toch proberen we als vereniging de moed erin te houden en energie te blijven uitstralen naar onze leden. Dat doen we door middel van een kleine attentie, een blijk van waardering of door het bieden van perspectief.

Onze lief en leed groep is intens actief, doordat we nu meer de ruimte geven aan de zorg voor elkaar. Eens vaker een belletje of een lieve bos bloemen. We doen dat omdat we geven om elkaar, we voelen ons verbonden met elkaar. Dat gaat vanzelf als je samen muziek maakt en elkaar aankijkt en de muziek beleeft. Maar nu dat al zo’n tijd niet mogelijk is, kost het ons nauwelijks moeite om de verbinding met elkaar te zoeken en een luisterend oor te bieden.

As vereniging kijken we naar elkaar om en houden we samen de stemming erin. We zorgen voor perspectief en die zien we beslist. Langzaam wordt er binnen verschillende commissies weer plannen gemaakt en nu wordt het tijd onze leden weer te gaan motiveren om het instrument warm te blazen.

Zorg dat je er klaar voor bent en dat je weer embouchure kweekt. Snel laten we weer muzikaal van ons horen!